Selecteer een pagina

Dit is wat ik geloof....

Waarom doen we wat we doen? En wat maakt dat we vaak iets doen wat we niet zouden willen doen? Om dit te doorbreken en alles uit jezelf te halen is het belangrijk dat je uit zelfreflectie en zelfbewustzijn regie leert pakken over je eigen gedachten, emoties en mindset.

Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Vaak zitten we gevangen in de onbewuste patronen van onze gedachten, gevormd door onze ervaringen.

We hebben meer kennis van het brein nodig om te weten hoe we denken, voelen en handelen. Hoe we met veranderingen om moeten gaan. Wat er nodig is om effectief, gelukkig en succesvol te zijn. 

Wanneer wij het brein begrijpen en weten waarom emoties krachtiger zijn dan gedachten, zijn we in staat om belemmerende patronen te ontdekken, onszelf te reguleren en gedrag te ontwikkelen die zowel op het persoonlijk als professional ons naar het volgende niveau te brengen.  

Ik geloof sterk in de onderlinge verbondenheid van alles, waarbij mentaal- en lichaamsbewustzijn essentieel zijn voor het bereiken van persoonlijke en professionele doelen. Door deze integrale aanpak kunnen we op elke laag samenwerken om jouw potentieel te ontwikkelen, wat leidt tot een succesvol leven vanuit balans, rust en vrijheid.

In mijn op maat gemaakte trainingen en masterclasses richt ik me onder andere op het vergroten van mentaal welzijn, het reguleren van emoties, het faciliteren van veranderingen, vitaliteit en leiderschap, waarbij de focus ligt op de centrale rol van het brein in combinatie met leiderschap en de body/mind connectie.