Voel jij dat je vastloopt? Weet jij niet hoe jij jezelf krachtig kunt positioneren? Hoe je een vertaalslag maakt naar een persoonlijk sterk merk? Voel jij dat jouw boodschap niet begrepen wordt, jouw klanten wegblijven en jouw impact klein is?  

Jij weet dat de nieuwe marketing persoonlijk is. Maar jij heb geen idee hoe jij dit moet doen? Op dit moment doe jij maar wat, zonder een duidelijke strategie en positionering. Dan is het Your Personal Brand training een must!


 

Your personal Brand

Dit traject is voor creatieve en dienstverlenende ondernemers die zichzelf moeten verkopen. Voor ondernemers die bereid zijn om stappen te zetten, uit hun comfortzone durven te gaan en zichtbaar durven zijn.

Of jij nu aan het begin van jouw onderneming staat of al een tijdje bezig bent. Je voelt dat je marketing persoonlijker moet worden en dat jij het bedrijf naar de nextlevel wilt tillen. Het enige waar jij tegen aanloopt is dat je niet goed weet hoe jij dit moet doen.

Dit traject is NIET voor ondernemers die op zoek zijn naar het snelle succes, denken dat personal branding niet relevant is en  geen geduld & drive hebben om stappen te zetten.

 

Voor wie?

Dit traject is geen doorsnee traject. In deze training gaan wij echt de verdieping in. Daarnaast is dit traject praktisch. Het is hét Brandingstraject voor ondernemers die zichzelf sterker willen positioneren in de markt.  

In dit proces worden wij steeds concreter zodat jij een fundament gaat neerzetten waarop jij de komende jaren gaat bouwen. Stap voor stap bouw jij jouw persoonlijk merk op.

Ben jij een creatieve of dienstverlenende ondernemer, dan weet jij dat personal branding een must is. Eenmaal jouw personal brand geformuleerd, dan heb jij daar levenslang profijt van.

Na dit programma ben je:

- in staat om jezelf op een krachtige manier te presenteren. Jij weet jezelf als expert of professional te positioneren op jouw gebied waardoor jij gemakkelijker jouw klanten en opdrachtgevers gaat aantrekken.

- kun jij duidelijk verwoorden wie jij bent, waarvoor je staat en waarom mensen bij jou moeten kopen. Dit geeft vertrouwen waardoor klanten sneller gaan betalen wat jij vraagt.

- weet jij pakkende content te maken, dat aansluit op de behoeften van jouw klant. Je zult zien dat jouw volgers op social media zullen stijgen, websitebezoeken verdubbelen en meer inschrijvers krijgt op jouw nieuwsbrief. 

- heb jij een laserscherpe focus, meer energie en rust in jouw bedrijf. Hierdoor kun jij echt doen wat jij te doen hebt! 

 

Wat kun je
verwachten?

Ik heb bij Lyanne Your Personal Brand gevolgd om mijn bedrijf sterker neer te kunnen zetten. 

De enorme bult aan kennis en tips hebben ervoor gezorgd dat ik duidelijk heb waarvoor ik doe wat ik doe met mijn bedrijf en hoe ik dat naar buiten kan brengen. Van missie tot visie naar brandstory, alles staat strak. Hierdoor zijn mijn teksten op de website duidelijk en weet ik hoe ik het beste naar mijn klant kan communiceren vanuit mijn kernwaarden. 

Ik zie dit ook terug in het aantal bezoekers op mijn website en de aanvragen die ik binnenkrijg. Sinds dit traject zijn deze cijfers in ieder geval verdubbeld. 

www.slimjuridischadvies.nl
Stephanie van Ballegooien


 

Aantal bezoekers en aanvragen zijn verdubbeld

 investering

Ja, ik doe mee!

Ja, ik doe mee!

Ja, ik doe mee!

Ja, ik doe mee!

Jij hebt geen zin om te wachten maar ben jij klaar om de stap tot een krachtig personal brand te zetten? Je weet dat jij het gezicht bent van jouw bedrijf. Mensen kopen jou!

- 10 online lesmodules bestaande uit praktische video's.

- werkboeken met extra uitleg en opdrachten 

- Je kunt je vragen stellen in de besloten online Facebookcommunity

- 2x 1-op-1 coachcalls (1 uur) via Zoom

-Levenslang toegang tot de online bibliotheek.
 

€895,- EXCL.BTW

Ja, ik doe mee!

Ja, ik doe mee!

Ja, ik doe mee!

3  termijnen van
 €300,- EXCL.BTW

Ik heb onlangs het Your Personal Brand programma van Lyanne gevolgd. En ik kan deze aan elke ondernemer aanraden! Dit is echt zó waardevol!

Elke week krijg je een opdracht, gebaseerd op één bepaald thema. Dit doet Lyanne erg leuk in een videoboodschap, waarna je (een erg verzorgde en uitgebreide) werkboek kan downloaden en invullen. Dit is niet iets om even een uurtje te doen! Je gaat namelijk echt de diepte in! Want zo kom je bij de diepste verlangens, dromen, inzichten en inspiratie! Je gaat écht aan de slag! Mét resultaat!

Mijn brand staat! En klopt! Het past bij mij, het past bij mijn bedrijf, het past bij mijn merk! En daar ben ik super trots op! Zo heb ik in nog geen maand tijd drie nieuwe opdrachten gekregen! En dat terwijl ik net begonnen ben, en nog maar 1 opdracht maanden geleden heb gehad.

www.partyfours.nl
Annemiek Tijhof- Van den Heuvel


 


 

 3 nieuwe opdrachten in 1 maand tijd

Your Personal Brand is hét online Personal Brandingsprogramma voor ondernemers die zichzelf sterker en authentieker willen profileren in de markt. Ik geef je kennis, tools om echte stappen te kunnen zetten in jouw zichtbaarheid zodat jij zakelijk als persoonlijk gaat groeien. Dit programma is zorgvuldig in elkaar gezet om de maximale resultaten te behalen. 

Inhoud

Het programma is als volgt opgebouwd: 

Ja, ik doe mee!

Les 1
Missie en verlangen

Les 2
Jij bent de expert

Les 3
Jouw ideale klant

Les 4
Visie naar authentiek merk

Les 5
Brandstory

Les 6
Positionering

Les 7
Visuele identiteit

Les 8
Moodboard/
briefing

Les 9
Communicatie

Les 10
Presenteren

Je leert duidelijk te definiëren waarom je doet wat je doet in een krachtige missie.

Jij ontdekt waar jouw talenten liggen.

Jij stelt scherp met wie jij wilt werken en hoe je ze kunt aanspreken.

Je kunt jouw visie vertalen naar een onderscheidend, authentiek en sterk persoonlijk merk.

Jij kunt een krachtig jouw merkverhaal neerzetten.

Je leert hoe jij jezelf onderscheid van jouw concullega's.

Je weet jouw visuele identiteit te bepalen dat in lijn staat met jouw kernwaarden, missie en visie (kleuren, beeldstrategie, fotografie)

Je kunt jouw opdrachtgevers op de juiste manier briefen zodat het jouw geld, tijd en energie oplevert!

Je leert communiceren zodat jij precies jouw klanten weet te raken.

Je leert jezelf als merk presenteren naar de buitenwereld
(contentstrategie, social media, netwerken)

Tijdens het Your Personal Brand programma heb ik echt geleerd om weer even naar mezelf te kijken. Terug te gaan naar waarom ik destijds Dreamkey gestart ben. Hierdoor kwam ik er ook achter dat ik hier nogal van was afgedwaald. Ik heb goed leren nadenken over mezelf en wat ik met Dreamkey wil (wat mijn missie en visie is).

Dit was niet altijd makkelijk en had vaak echt even tijd nodig om te 'broeden'. Maar ik ben nu zo blij dat ik het eindelijk weet en dan valt ineens alles samen! Vanuit hier kan ik Dreamkey echt gaan neerzetten als sterk merk en kan ik er weer volledig achter staan!

www.dreamkey.nl
Nienke van de Water

 

Alles valt Samen...

Misschien herken je het wel…de blinde vlek. Nou, daar had ik dus last van. Voor anderen heb ik het snel helder en zet ik het zo op papier. Nu mocht ik het voor mezelf doen en tja… 

Bij Lyanne heb ik het Your Personal Brand traject gevolgd. Wat ik wilde gaan doen, was me wel helder. Alleen hoe vertaal ik dit naar mijn missie, visie, ideale klant etc. Aan de hand van de wekelijkse online opdrachten stelt Lyanne de juiste vragen, maar dan net even anders. Hierdoor ga je anders denken, word je op andere gedachten gebracht en uiteindelijk brengen al deze vragen je naar de basis voor de branding van je bedrijf.

De afwisseling van het online programma en de livedagen vond ik heel fijn. Tijdens de livedagen graaft Lyanne nog dieper met je en helpt ze je verder op weg met jouw struggles. En dit alles in een heel relaxte sfeer, met veel lol, maar vooral ook met veel professionaliteit. Lyanne is een vakvrouw pur sang.

De energie die ze geeft en uitstraalt is aanstekelijk. Iedere keer ging ik weer heel voldaan naar huis, met een tas vol inspiratie om de volgende stappen te zetten. Lyanne heeft mij heel erg geholpen mijn brand PuurSan te bouwen, precies zoals ik wil en zoals ik ben.

 Dankjewel Lyanne, voor je professionaliteit, inspiratie en om wie je bent.

www.puursan.nl
Sandra van Eijndt

 

FAQ

Hoe werkt dit traject?

Bij inschrijving krijg jij een unieke inlogcode om in de academie te komen. Elke week gaat er een les open. Op de besloten Facebookpagina kun jij je vragen stellen en in contact komen met andere deelnemers. Tijdens de ZOOM meeting hebben wij samen contact zodat jij meer uit dit traject gaat halen! 

Ik zie ontzettend veel trajecten. Wat maakt dit traject anders? En hoe weet ik dat dit het juiste traject voor mij is?

Dit traject leert je hoe je een sterk online en authentiek merk opzet dat bij je past. Met dit merk kun jij jouw ideale klanten aantrekken. Dit traject richt zich niet alleen op how to do maar geeft je ook inzicht hoe jij als ondernemer staat tegenover succes. Dit traject is voor iedereen geschikt die meer succes, energie en klanten wilt creëren in zijn bedrijf! 

Hoe lang duurt dit traject en hoeveel tijd ben ik er mee kwijt?

Dit traject heeft geen duur.. Je kunt op jouw eigen tempo volgen en de online bibliotheek blijft altijd toegankelijk. Ik raad je wel aan om een planning te maken om de lesstof te bekijken en te implementeren zodat jij de lessen effectief kan toepassen. 

Veel trainingsvideo’s zullen max. 10 minuten duren zodat alle stof makkelijk te verwerken is. Besteed een ochtend of een middag in de week om alles te implementeren! De opdrachten zijn wel verdiepend dus blijf je indirect veel bezig met je brand.

Komen er andere kosten bij kijken?

Nee, niet tijdens dit programma. Dit programma leert je jezelf sterker positioneren als een authentiek merk en is niet gericht op visuele vormgeving. Dit is een vak apart. Ik leer je wel hoe jij met tools aan de slag kan gaan zodat jij jouw eigen social media post kan maken. 

Ik had een blinde vlek...

Ja, ik doe mee!