"Ik heb bij Lyanne Create Your Personal Brand gevolgd om mijn bedrijf sterker neer te kunnen zetten als merk. De enorme bult aan kennis en tips hebben ervoor gezorgd dat ik duidelijk heb waarvoor ik doe wat ik doe met mijn bedrijf en hoe ik dat naar buiten kan brengen.

Van missie tot visie naar brandstory, alles staat straks.Hierdoor zijn mijn teksten op de website duidelijk en weet ik hoe ik het beste naar mijn klant kan communiceren vanuit mijn kernwaarden. Ik zie dit ook terug in het aantal bezoekers op mijn website en de aanvragen die ik binnenkrijg. Sinds dit traject zijn deze cijfers in ieder geval verdubbeld. Heel erg bedankt voor je hulp Lyanne." 

 - Stephanie van Ballegooien, Slim Juridisch Advies

"Ik heb bij Lyanne een Coachingstraject gevolgd om mijn brand te vernieuwen. Ik ben aan het groeien met mijn bedrijf en had het gevoel dat mijn branding niet meer paste. Door het traject met Lyanne heb ik nu duidelijk wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf, hoe ik mijn authenticiteit daarin kan uitten en hoe ik het kan laten vormgeven. Ik ben er superblij mee en kan niet wachten tot ik mijn nieuwe brand naar buiten kan brengen!" 

- Marjan van de Bult, Gelukfabriek

Wat zeggen anderen....

"Ik ben erg blij dat ik een volle dag 'aan mijn bedrijf heb kunnen werken samen met Lyanne. Ze heeft mij geholpen om helder te kijken naar mijn dromen en doelen en samen mijn 'happy brand' helemaal uitgeplozen. Dat gaf mij niet alleen heel veel inzicht, het bracht me vooral veel rust! Een opgeruimd hoofd, focus en een helder stappenplan. Ik weet welke content ik nu moet maken, wat ik anders of beter kan doen en wat ik beter kan laten. Sta jij op een kruispunt of aan het begin van je onderneming? Ik kan je Lyanne van harte aanraden samen te werken aan jouw zichtbaarheid en jouw brand."

- Marleen Sahetapy - Marleen Sahetapy Fotografie

Lees meer..

"Toen ik begon aan de Boost Your happy Brand training van Lyanne, werkte ik volledig zelfstandig als tekstschrijver. Met veel plezier begon ik aan de training, omdat Lyanne zoveel energie en plezier uitstraalt. Niet lang nadat ik was begonnen merkte ik dat ik tekstschrijven heel leuk vind, maar dat mijn hart totaal ergens anders ligt. Ik blogde al heel lang voor mezelf en daar haalden veel vrouwen inspiratie uit; dat deed ik met heel mijn hart en met heel veel plezier. Dankzij de training heb ik mijn hartenmissie gevonden en maak ik van inspireren mijn werk; volgend jaar ga ik eindelijk starten met een nieuw programma wat ik zelf heb bedacht om de dromen van andere vrouwen werkelijkheid te maken. Lyanne heeft me niet alleen geholpen met het herdefiniëren van mijn brand, maar ze heeft me ook mezelf laten herontdekken  dankjewel Lyanne!"

 - Marloes Teunissen- Arends, Goals on Heels

"Ik liep vast! Als ondernemer sta je er vaak alleen voor en maak je alle beslissingen voor je onderneming zelf. Kletsen en brainstormen met je omgeving is fijn, maar vaak mis ik iemand die de ondernemer in mij begrijpt en op hetzelfde level of nog een stapje verder kan meedenken. Ik doe alles al 2 jaar op gevoel en heb inmiddels een zeer succesvolle blog, waar automatisch klanten uit voort komen. Fantastisch maar ik zat vast! Wat wil ik, waar ga ik beginnen, waar ga ik heen en wat is de beste weg daar naar toe. En dan vooral ook MARKETING wise, waar ik geen kaas van gegeten heb. Ik vond Lyanne en ben daar zo blij mee. We hebben 1 op 1 sessies. Terug naar de basis, wat wil ik en waarom en wat is marketing technisch slim en hoe dan. Hier heeft Lyanne mij allemaal mee geholpen! Wat een fijne, lieve, energieke en net zo enthousiaste meid als ik! Je wordt echt happy van een sessie met haar." 

- Linda Zwanenburg, Linda Resources

"Als ondernemer is het goed om jezelf af en toe een spiegel voor te houden. Nog beter is het om dat iemand anders te laten doen. Een onafhankelijke derde. In mijn geval was dat Lyanne. Ze ging met mij terug naar de basis van mijn bedrijf. We kwamen tot de conclusie dat mijn kernwaarden en huisstijl nog steeds 100% matchen met wie ik ben en wat ik doe. Lyanne hielp me om nog meer focus qua doelgroep aan te brengen. Het is fijn werken met Lyanne. Haar enthousiasme en energie werken erg aanstekelijk. Wil jij niet zomaar een merk zijn, maar een happy brand? Laat Lyanne je dan helpen!"

- Nanneke van Drunen - Nankracht Communicatie

"Ik moet eerlijk zeggen dat ik nogal sceptisch was over personal branding. We zijn tenslotte geen vee! Ik heb het dan vaak over personal impact ipv personal branding. Maar als ondernemer ontkom ik er niet aan om iets met mijn "brand" te doen. Via een 'challenge' leerde ik Lyanne virtueel kennen. Door haar besefte ik dat ik al jaren bezig was met mijn vak en niet met mijn brand. Daar moest verandering in komen. Ik ben daarom onmiddellijk uit de 'challenge' gestapt en contact gezocht met Lyanne. In één sessie met Lyanne en met wat huiswerk en follow-up, was ik om! Branding vergroot mijn impact. Mijn hoogtepunt was de ontdekking van mijn brandtype en wat dat voor mijn business betekent qua uitstraling in kleuren, beelden, type klant, producten en prijsstelling. Mijn kleuren waren dan ook de kleuren die ik in huis heb en dankzij Lyanne straks op mijn nieuwe website. Door Lyanne ben ik thuisgekomen in mijn eigen brand en heb ik rust en de impact die ik wil hebben. Dank je wel Lyanne! Ik raad iedereen een Lyanne aan!"

 - Waheeda Shadood, Impact Stories