Voel jij dat je vastloopt? Weet jij niet hoe jij jezelf krachtig kunt positioneren? Hoe je van jezelf een persoonlijk sterk merk maakt? Voel jij dat jouw boodschap niet begrepen wordt, jouw klanten wegblijven en jouw impact klein is?  Jij wilt klanten aantrekken die bij jou passen. 

In dit intensieve traject ga ik met jou ga ik aan de slag om van jou een sterk persoonlijk merk te maken. Wij gaan ontdekken wat jouw verhaal is, wat jou uniek maakt en dit vertalen naar woorden, beelden en een strategie die bij jou past zodat jij jezelf sterk kan positioneren in de overvolle markt.

Maximaal 2 plekken per maand.

COACHING

Dit traject is voor creatieve en dienstverlenende ondernemers die zichzelf moeten verkopen. Voor ondernemers die bereid zijn om stappen te zetten, uit hun comfortzone durven te gaan en zichtbaar durven zijn.

Of jij nu aan het begin van jouw onderneming staat of al een tijdje bezig bent. Je voelt dat je marketing persoonlijker moet worden en dat jij het bedrijf naar de nextlevel wilt tillen. Het enige waar jij tegen aanloopt is dat je niet goed weet hoe jij dit moet doen.

Dit traject is NIET voor ondernemers die op zoek zijn naar het snelle succes, denken dat personal branding niet relevant is en geen geduld & drive hebben om stappen te zetten.

Voor wie

- dat jij voelt dat jouw boodschap en missie nog niet helemaal klopt met wie jij bent. Of dat deze niet scherp staat.

- dat je twijfelt hoe jij jezelf moet positioneren en profileren in de markt. 

- dat je bedrijf goed loopt maar een nieuwe boost nodig heeft en je wilt geholpen worden door een professional.

- dat je moeite hebt om de vertaalslag te maken naar woorden en beelden zodat het een kloppend geheel wordt.

- mijn passie en enthousiasme is uit mijn bedrijf omdat ik blijf stugglen om de juiste klanten aan te trekken.

Herken je dat?

Het bedrijf van Aniek loopt ontzettend goed, Toch voelde Aniek dat ze meer kon halen uit haar branding. In de loop van de tijd verloor zij haar focus op haar merkboodschap en positionering.

Samen zijn wij aan de slag gegaan om haar bedrijf scherper en strakker te positioneren. 

Case study - Aniek Puur power

after

Before

Wat zegt Aniek....


- na dit traject heb jij jouw merkmanifest en een beeldbank met 25 foto's in handen dat overeenkomt met wie jij bent en waarvoor je staat. Met deze beelden kun jij jouw merkboodschap versterken.

- na dit traject spreek jij jouw klanten aan op de manier dat bij je past. Door de juiste woorden weet jij de klanten ook te raken. 

- na dit traject heb jij focus en ben jij in staat om financieel te groeien. Samen met het merkmanifest heb jij ook een strategisch plan waarop jij de aankomende jaren kunt gaan bouwen.

- na dit traject kun jij je onweerstaanbaar positioneren. Jij weet hoe jij jezelf kan onderscheiden in de overvolle markt. 

Wat kun jij verwachten?

Een merkmanifest is de bijbel van jouw merk. In dit manifest staat alles jij nodig hebt om jouw merk te beschrijven en te positioneren.

In een merkmanifest staat onder andere  jouw missie, visie, merkbelofte, waarden, boodschap en slogan. Dit manifest is nooit lang, maar kort en bondig.

Een merkmanifest helpt je  bij het maken van strategische keuzes. Het is jouw houvast, het geeft  je focus en het is belangrijk voor het briefen van visuele vormgevers waaronder fotografen en designers. 

Merkmanifest

STAP 2
establish Your Brand 

STAP 3
merkmanifest

STAP 1
Discover your brand

In een ochtend/middag gaan wij samen aan de slag met jouw merkfundament.

Daarna bepalen wij in  ochtend/middag hoe wij jouw merk gaan positioneren.

Naar aanleiding van de 2 livedagen ga ik aan de slag met jouw merkmanifest.

STAP 4
brandshoot

Samen met jou, fotograaf en visagiste leggen wij een beeldbank vast voor jouw merk.

STAP 5
strategisch overleg

Wij hebben een strategisch overleg via telefoon of Skype om bij te sturen.

het traject

Ik wil graag een intake


investering
€2497 excl. BTW

Ik wil graag een intake

Ik wil graag een intake

Ik heb bij Lyanne het coachingstraject gevolgd. Wat was dat leuk! De persoonlijke stijl van Lyanne spreekt enorm aan. Ze brengt een vrolijke mindset mee, ziet het altijd positief en weet moeiteloos weer om te schakelen naar de zakelijke kant van haar verhaal. Ik startte net met mijn merk en veel van de adviezen die je dan krijgt zijn remmend. Lyanne pakt het anders aan, haar stijl motiveert!

Alle adviezen en uitleg zijn gericht op inzicht en groei. Lyanne geeft bevestiging en moedigt aan. En ze brengt het belang van personal branding duidelijk in beeld. Ik zette een nieuw duo -Ivy&Oliver- in de markt en dan is het goed om te weten hoe je personal branding kan toepassen.

Wij zijn eigenlijk met z’n drieën, Ivy&Oliver en ik. Soms is het dus kiezen wie de spotlight krijgt. Het traject bij Lyanne heeft alles goed in kaart gebracht. Lyanne maakt prachtige content en ik kijk graag de kunst af.
 

Case study - Carolijn